Cập nhật nội dung chi tiết về Sufragerie Modernă Cu Spațiu Pentru Luat Masa mới nhất trên website Athena4me.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.
Cum să aranjăm perfect o sufragerie modernă cu spațiu pentru luat masa?
Crearea unei sufragerii perfecte, moderne, cu spațiu pentru luat masa nu este o chestiune simplă. Cu atât mai mult, cu cât locatarii au o viziune complet diferită în a percepe acest spațiu și gusturi diferite. De aceea, am creat special pentru tine un aranjament, care îmbină stilul modern și spațiul disponibil, în care vei putea amplasa atât sufrageria, cât și un spațiu practic pentru luat masa.
Sufrageria modernă cu spațiu pentru luat masapoate fi amenajată în multe feluri diferite. Chiar și într-o încăpere mică se pot separa aceste două zone. Și lucrul acesta nu necesită curaj, ci o idee bună și bine gândită.
Ce mobilă pentru sufrageria cu masă?
În amenajarea sufrageriei cu spațiul pentru luat masa un rol cheie îl joacă alegerea mobilei – a colțarului, a mesei și scaunelor și a măsuței de cafea. Colțarul va marca perfect zona de odihnă și relaxare, iar masa cu scaunele zona de luat masa.
Să începem așadar de la alegerea colțarului.
Dacă avem o cameră relativ mică, nu putem exagera cu dimensiunea colțarului. O mobilă prea mare va micșora optic spațiul disponibil, reducând și din funcționalitatea acestuia. Dacă însă interiorul, așa ca în cazul de față, este spațios, putem fi tentați de o canapea de colț mai mare, pe care să încapă cu siguranță toată familia. Merită să fie nu numai comodă pentru stat, ci și pentru dormit. O, da! Funcția extensibilă la colțarul Matiz este perfectă! În plus, posibilitatea reglării spătarelor te va face să te relaxezi perfect în timpul sesiunilor de film de seara împreună cu familia.
Și cum rămâne cu masa și scaunele?
Merită să alegi acele modele, care au în set o masă pliabilă și învelitori comode pentru scaune. Pentru ca mobila să nu ne creeze prea multe probleme, cel mai bine este să o alegem pe cea care este și practică și funcțională. De aceea, în acest caz, în setul RK118, am folosit învelitori pentru scaune din piele ecologică albă, care este ușor de păstrat curată și are o prezentare de efect. Cea mai sigură soluție este alegerea mesei și scaunelor, care provin dintr-un singur set. Astfel evităm neplăcerile, care însoțesc elementele prost alese din punct de vedere coloristic.
E timpul pentru o cafea!
Nu există nimic mai plăcut decât cafeaua preferată în ceașca preferată. De aceea ne-am gândit și să avem o măsuță de cafea în zona de odihnă. Aceasta este o soluție practică nu numai în timpul vizitelor musafirilor, ci și în timpul vizionării serialului preferat. Pentru că numai pe ea putem pune liber reviste, telecomanda televizorului sau gustările.
Sufragerie modernă cu masă
În aranjamentele moderne, rolul principal este jucat de accesorii. Iluminatul de efect, lustrele suspendate deasupra mesei, florile, chiar și draperiile sau polițele – acestea sunt elemente decorative, care trebuie bine gândite. Lucru valabil și pentru gama de culori, care ar trebui să fie coerentă. Să reținem de asemenea să nu exagerăm – stilul modern nu agreează excesul de decorațiuni și fastul.
Ai Luat Pe Cineva În Spațiu Și Nu Mai Vrea Să Plece. Poți Să
Sistemul datează încă de pe vremea comunismului, au fost perioade în care era în mare vogă, dar se poartă și acum: un bun prieten sau o rudă care vor să-și schimbe domiciliul de la țară apelează la un proprietar cu acte-n regulă și cu domiciliul stabil în Constanța să fie luați în spațiu, pentru că numai așa pot să-și facă și ei buletin de oraș. Apoi, pe baza acelui buletin, să se angajeze și să se bucure de toate facilitățile pe care le conferă buletinul de Constanța. De regulă, dincolo de termenul legal de valabilitate al buletinului de identitate, care poate fi de 10 ani sau chiar pe viață, dacă persoana respectivă are vârsta de 55 de ani, astfel de înțelegeri se fac pe termen limitat. Ca să nu mai spunem că, după atingerea țelului, sunt și situații când mutarea în sine nici măcar nu se produce. Dacă acestea sunt cazuri fericite, când înțelegerile prealabile nu sunt încălcate, se cunosc nenumărate situații când, după ce se văd cu sacii în căruță, ruda sau prietenul deveniți brusc orășeni cu acte-n regulă refuză pur și simplu să părăsească “domiciliul stabil din buletin” pentru că le convine situația sau din tot felul de motive.
“Am vrut să-i fac un bine!”
Impresionată de drama prin care trecea o bună prietenă după ce și-a pierdut soțul, Elena George a acceptat s-o ia în spațiu. “Locuia la țară, nu are copii, iar după ce a rămas singură, a căzut psihic. Am vrut să-i fac un bine, i-am găsit de lucru ca bonă, cu carte de muncă, printr-o agenție, dar nu angajau decât cu buletin de Constanța. S-a hotărât să vândă casa de la țară, s-o iau în spațiu și să-și facă buletin pe adresa mea, apoi să-și cumpere o garsonieră în oraș. Au trecut trei ani de atunci, nici garsonieră nu și-a cumpărat, spune că nu-i mai ajung banii, nici nu vrea să plece, pe motiv că din cauza mea a plecat de la țară, i-am stricat rostul… Își achită partea de întreținere, așa ne-am înțeles, dar chirie nu i-am cerut niciodată. Problema e că a născut fiică-mea și trebuie să-mi cresc nepotul, iar eu nu am decât două camere. Fata îmi spune să-i scot lucrurile pe hol, iar ea mă amenință cu poliția, pentru că are domiciliul stabil la mine. Are 59 de ani, iar buletinul e valabil pe toată viața, acum realizez în ce m-am băgat. Am vrut să-i fac un bine și nu mai scap de ea! Există o cale legală să plece fără scandal? Îi înțeleg situația, dar alta ne-a fost înțelegerea!”.
Valabilitatea cărții de identitate
Cei care se angajează în asemenea “faceri de bine” ar trebui să știe cât de important devine în astfel de situații termenul de valabilitate al buletinului, care este diferit și stabilit pe segmente de vârstă. Astfel, potrivit reglementărilor în vigoare, în cazul persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani, cartea de identitate este valabilă 10 ani. Însă, cei care au depășit 55 de ani, cum se întâmplă și în cazul de față, nu mai sunt obligați să-și schimbe buletinul până la sfârșitul vieții. La segmente mai tinere, lucrurile stau altfel, cartea de identitate fiind valabilă 4 ani pentru persoanele cu vârsta între 14 -18 ani și 7 ani pentru cei între 18 – 25 de ani.
Însă, chiar dacă actul de identitate este valabil pentru tot restul vieții, acest termen ar putea fi întrerupt în cazul pierderii, furtului sau deteriorării. În asemenea situații, este nevoie de un nou act de identitate și, implicit, de prezența, din nou, la Serviciul de Evidența populației, a proprietarului. Or, în situații de genul celei prezentate mai sus, e greu de presupus că proprietarul va repeta greșeala.
Precauții
Pentru a nu se pune singuri în situații atât de delicate, persoanele care doresc să-și ajute rudele sau cunoștințele să locuiască legal la adresa lor își pot da acordul pentru viza de flotant sau viză de reședință, cum se numește mai nou. Avantajele sunt că dreptul de reședință are o valabilitate incomparabil mai mică față de un act de identitate, fiind de minimum o lună și maximum un an de zile, iar reînnoirea nu se face din oficiu, fiind nevoie, din nou, de acordul proprietarului.
După ce persoana luată în spațiu primește actul de identitate pe care figurează, ca domiciliu stabil, adresa proprietarului, aceasta are dreptul să locuiască la adresa respectivă cât timp este valabil buletinul, chiar dacă înțelegerea cu proprietarul a fost alta.Sistemul datează încă de pe vremea comunismului, au fost perioade în care era în mare vogă, dar se poartă și acum: un bun prieten sau o rudă care vor să-și schimbe domiciliul de la țară apelează la un proprietar cu acte-n regulă și cu domiciliul stabil în Constanța să fie luați în spațiu, pentru că numai așa pot să-și facă și ei buletin de oraș. Apoi, pe baza acelui buletin, să se angajeze și să se bucure de toate facilitățile pe care le conferă buletinul de Constanța. De regulă, dincolo de termenul legal de valabilitate al buletinului de identitate, care poate fi de 10 ani sau chiar pe viață, dacă persoana respectivă are vârsta de 55 de ani, astfel de înțelegeri se fac pe termen limitat. Ca să nu mai spunem că, după atingerea țelului, sunt și situații când mutarea în sine nici măcar nu se produce. Dacă acestea sunt cazuri fericite, când înțelegerile prealabile nu sunt încălcate, se cunosc nenumărate situații când, după ce se văd cu sacii în căruță, ruda sau prietenul deveniți brusc orășeni cu acte-n regulă refuză pur și simplu să părăsească “domiciliul stabil din buletin” pentru că le convine situația sau din tot felul de motive.”Am vrut să-i fac un bine!”Impresionată de drama prin care trecea o bună prietenă după ce și-a pierdut soțul, Elena George a acceptat s-o ia în spațiu. “Locuia la țară, nu are copii, iar după ce a rămas singură, a căzut psihic. Am vrut să-i fac un bine, i-am găsit de lucru ca bonă, cu carte de muncă, printr-o agenție, dar nu angajau decât cu buletin de Constanța. S-a hotărât să vândă casa de la țară, s-o iau în spațiu și să-și facă buletin pe adresa mea, apoi să-și cumpere o garsonieră în oraș. Au trecut trei ani de atunci, nici garsonieră nu și-a cumpărat, spune că nu-i mai ajung banii, nici nu vrea să plece, pe motiv că din cauza mea a plecat de la țară, i-am stricat rostul… Își achită partea de întreținere, așa ne-am înțeles, dar chirie nu i-am cerut niciodată. Problema e că a născut fiică-mea și trebuie să-mi cresc nepotul, iar eu nu am decât două camere. Fata îmi spune să-i scot lucrurile pe hol, iar ea mă amenință cu poliția, pentru că are domiciliul stabil la mine. Are 59 de ani, iar buletinul e valabil pe toată viața, acum realizez în ce m-am băgat. Am vrut să-i fac un bine și nu mai scap de ea! Există o cale legală să plece fără scandal? Îi înțeleg situația, dar alta ne-a fost înțelegerea!”.Valabilitatea cărții de identitateCei care se angajează în asemenea “faceri de bine” ar trebui să știe cât de important devine în astfel de situații termenul de valabilitate al buletinului, care este diferit și stabilit pe segmente de vârstă. Astfel, potrivit reglementărilor în vigoare, în cazul persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani, cartea de identitate este valabilă 10 ani. Însă, cei care au depășit 55 de ani, cum se întâmplă și în cazul de față, nu mai sunt obligați să-și schimbe buletinul până la sfârșitul vieții. La segmente mai tinere, lucrurile stau altfel, cartea de identitate fiind valabilă 4 ani pentru persoanele cu vârsta între 14 -18 ani și 7 ani pentru cei între 18 – 25 de ani.Însă, chiar dacă actul de identitate este valabil pentru tot restul vieții, acest termen ar putea fi întrerupt în cazul pierderii, furtului sau deteriorării. În asemenea situații, este nevoie de un nou act de identitate și, implicit, de prezența, din nou, la Serviciul de Evidența populației, a proprietarului. Or, în situații de genul celei prezentate mai sus, e greu de presupus că proprietarul va repeta greșeala.PrecauțiiPentru a nu se pune singuri în situații atât de delicate, persoanele care doresc să-și ajute rudele sau cunoștințele să locuiască legal la adresa lor își pot da acordul pentru viza de flotant sau viză de reședință, cum se numește mai nou. Avantajele sunt că dreptul de reședință are o valabilitate incomparabil mai mică față de un act de identitate, fiind de minimum o lună și maximum un an de zile, iar reînnoirea nu se face din oficiu, fiind nevoie, din nou, de acordul proprietarului.
Declarație De Luare În Spațiu
Declaraţia de luare în spațiu este actul notarial prin care o persoană (găzduitorul) își dă acordul cu privire la luarea în spațiu locativ a unei alte persoane.
Această declarație este unul dintre documentele cu care se poate face dovada adresei de domiciliu în fața organelor competente (poliție) pentru schimbarea domiciliului din cartea de identitate sau aplicarea vizei de flotant și este prevăzută de art. 28 din OUG Nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.
Când dovada domiciliului se face prin declarație, ea va fi însoțită de titlul locativ sau de documentul eliberat de autoritatea administraţiei publice locale, care să ateste că solicitantul sau, după caz, găzduitorul său este înscris în Registrul agricol, cu imobil cu destinaţie de locuinţă.
Acte necesare la notariat
cartea de identitate a proprietarului, în original;
copia actului de identitate a persoanei care urmează să fie luată în spațiu;
titlul locativ al găzduitorului, în original (contract de vânzare, donație, hotărâre judecătorească definitivă, închiriere, comodat etc.);
dacă există, încheierea de intabulare.
Preț
Conform Ordinului Ministerului Justiției nr. 46/c/2011, tariful minim* care poate fi perceput de notarul public pentru autentificarea unei declaraţii cu obiect neevaluabil în bani precum declarația de luare în spațiu este:
15 lei (primul exemplar) și
5 lei pentru fiecare exemplar suplimentar.
*) Tariful minim reprezintă onorariul cel mai mic care poate fi perceput la autentificarea unui anumit act notarial conform legislației în vigoare, însă acesta poate fi majorat de către notarul public în funcție de complexitatea actului și nu conține TVA. Pentru a afla costurile actului în cazul dvs., contactați-ne.
Conținut
Declarația notarială de luare în spațiu va conține, printre altele:
datele de identificare ale găzduitorului și ale persoanei care urmează să fie primită în spațiul locativ;
articolul din legea penală care incriminează falsul în declarații (Art. 326 Cod Penal);
în ce calitate locuiește găzduitorul în imobil (proprietar, chiriaș) și descrierea spațiului de locuit. De exemplu: “în calitate de proprietar al apartamentului nr._ , situat în municipiul_, strada_ nr._ , bloc_, scara_, judeţul_, dobândit prin cumpărare în baza contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr._ la Biroul Notarului Public_ din_”;
declarația propriu-zisă prin care găzduitorul își dă acordul cu privire la luarea în spațiu. De exemplu: “sunt de acord să iau în spaţiul de locuit, menţionat mai sus, care are destinaţia de locuinţă, având 2 (două) camere şi dependinţe, pe doamna_, cu domiciliul în_, strada_ nr._ , bloc_, scara_, ap._ , judeţul_, posesoare a cărţii de dentitate seria_ nr._ eliberată de Poliţia_, având CNP_.”
declarația prin care găzduitorul își dă acordul ca persoana primită în spațiu să locuiască şi să-şi înscrie în actul său de identitate viza de domiciliu la noua adresă.
Alte articole:
Update: Acte Necesare Pentru Schimbarea Domiciliului
Conform art. 27 din O.U.G. nr. 97/2005, republicată, domiciliul persoanei fizice este acolo unde aceasta declară că are locuinţa principală, iar art. 30 din ordonanţă stipulează că reşedinţa este acolo unde persoana fizică declară că are locuinţa secundară, alta decât cea de domiciliu.
Domiciliul minorului, respectiv persoanei fizice puse sub interdicţie, este la părinţii săi sau la acela dintre părinţi la care el locuieşte statornic ori, după caz, la reprezentantul său legal sau la persoana fizică ori juridică la care este încredinţat în plasament.
Cetăţenii români nu pot avea în acelaşi timp decât un singur domiciliu şi/sau o singură reşedinţă. În cazul în care aceştia deţin mai multe locuinţe, îşi pot stabili domiciliul sau reşedinţa în oricare dintre ele.
Cetăţenii români au dreptul să îşi stabilească sau să îşi schimbe, în mod liber, domiciliul ori reşedinţa, cu excepţia cazurilor expres prevăzute de lege.
Dovada şi valabilitatea reşedinţei
Reşedinţa se înscrie în actul de identitate la cererea persoanei fizice care locuieşte mai mult de 15 zile la adresa la care are locuinţa secundară.
Menţiunea de stabilire a reşedinţei se acordă pentru perioada solicitată, dar nu mai mare de un an, şi are valabilitate pe timpul cât persoana locuieşte în mod efectiv la adresa declarată ca reşedinţă.
La expirarea acestui termen, persoana poate solicita înscrierea unei noi menţiuni de stabilire a reşedinţei.
Pentru înscrierea reşedinţei, solicitantul va completa cererea pentru stabilirea reşedinţei, pe care o va depune împreună cu actul său de identitate şi cu unul dintre documentele prevăzute mai jos:
a) acte încheiate în condiţiile de validitate prevăzute de legislaţia română în vigoare, privind titlul locativ;
b) declaraţia scrisă a găzduitorului, persoană fizică sau juridică, de luare în spaţiu, însoţită de unul dintre documentele prevăzute la lit. a);
c) declaraţia pe propria răspundere a solicitantului, însoţită de nota de verificare a poliţistului de ordine publică, prin care se certifică existenţa unui imobil, faptul că solicitantul locuieşte efectiv la adresa declarată, pentru persoana fizică ce nu poate prezenta documentele prevăzute la lit. a) şi b); pentru minorii şi persoanele fizice puse sub interdicţie, declaraţia se dă şi se semnează de către părinţi sau de către reprezentanţii lor legali;
d) documentul eliberat de primării, din care să rezulte că solicitantul sau, după caz, găzduitorul acestuia figurează înscris în Registrul agricol.
Se exceptează persoana care locuieşte la o altă adresă decât cea de domiciliu, în interesul serviciului sau în scop turistic respectiv persoana internată într-o unitate sanitară/medicală.
Menţiunea privind reşedinţa se completează pe un autocolant-tip care se aplică pe versoul actului de identitate.
Dovada adresei de domiciliu
Dovada adresei de domiciliu se poate face cu unul dintre următoarele documente:
a) acte încheiate în condiţiile de validitate prevăzute de legislaţia română în vigoare, privind titlul locativ;
b) declaraţia scrisă a găzduitorului, persoană fizică sau juridică, de primire în spaţiu, însoţită de unul dintre documentele prevăzute la lit. a);
Declaraţia de primire în spaţiu a găzduitorului poate fi dată în faţa lucrătorului din cadrul serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor, a poliţistului de siguranţă publică, a notarului public ori a funcţionarului misiunii diplomatice sau oficiului consular al României.
c) declaraţia pe propria răspundere a solicitantului, însoţită de nota de verificare a poliţistului de ordine publică, prin care se certifică existenţa unui imobil, faptul că solicitantul locuieşte efectiv la adresa declarată, pentru persoana fizică ce nu poate prezenta documentele prevăzute la lit. a) şi b); pentru minorii şi persoanele fizice puse sub interdicţie, declaraţia se dă şi se semnează de către părinţi sau de către reprezentanţii lor legali;
d) documentul eliberat de primării, din care să rezulte că solicitantul sau, după caz, găzduitorul acestuia figurează înscris în Registrul agricol.
Acte necesare pentru eliberarea unei noi cărţi de identitate în cazul schimbării domiciliului
Potrivit art. 60 din Hotărârea de Guvern nr. 1375/2006, în cazul schimbării adresei de domiciliu, titularul sau reprezentantul său legal are obligaţia să solicite serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor, pe raza căruia are domiciliul sau reşedinţa, eliberarea unei noi cărţi de identitate, prezentând următoarele documente:
a) cererea pentru eliberarea actului de identitate, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 11 la H.G. amintită mai sus;
b) actul de identitate, cu excepţia pierderii, furtului sau distrugerii acestuia;
c) certificatul de naştere, original şi copie;
d) certificatul de căsătorie, în cazul persoanelor căsătorite sau al soţului supravieţuitor, original şi copie;
e) hotărârea de divorţ definitivă şi irevocabilă, după caz, original şi copie;
f) certificatul de deces al soţului/soţiei decedat/decedate, în cazul soţului supravieţuitor, original şi copie;
g) certificatele de naştere ale copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani, după caz, original şi copie;
h) documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu, precum şi, după caz, cel cu care se face dovada adresei de reşedinţă, original şi copie;
i) chitanţa reprezentând contravaloarea cărţii de identitate;
j) documentul cu care face dovada achitării, în condiţiile legii, a taxei extrajudiciare de timbru.
Declaraţia scrisă a găzduitorului
Daca solicitantul nu este proprietarul imobilului, este necesară, de asemenea, declaraţia scrisă a găzduitorului. Aceasta se consemnează pe cererea pentru eliberarea actului de identitate, în prezenţa lucrătorului de evidenţă a persoanelor.
Potrivit art. 60 din Hotărârea de Guvern nr. 1375/2006, dacă solicitantul face dovada adresei de domiciliu cu declaraţia scrisă de primire în spaţiu a găzduitorului, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 12 la H.G., sau, după caz, a reprezentantului său legal, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 13 la H.G., acestea se consemnează pe cererea pentru eliberarea actului de identitate, în prezenţa personalului serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor.
În situaţia în care găzduitorul nu se poate prezenta la serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor, declaraţia de primire în spaţiu poate fi consemnată la notarul public, la misiunea diplomatică sau oficiul consular al României din străinătate ori în prezenţa poliţistului de la postul de poliţie, pentru mediul rural.
Declaraţia găzduitorului se prezintă de solicitant odată cu depunerea cererii pentru eliberarea actului de identitate ca urmare a schimbării domiciliului.
Declaraţia pe propria răspundere a solicitantului (conform anexei 14 la H.G.), însoţită de nota de verificare a poliţistului de ordine publică, prin care se certifică existenţa unui imobil, faptul că solicitantul locuieşte efectiv la adresa declarată, pentru persoana fizică ce nu poate prezenta dovada titlului locativa sau declaraţia de primire în spaţiu alături de titlul locativ, se consemnează numai în prezenţa personalului serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor.
Obligaţia înscrierii în cartea de imobil
Persoanele care îşi schimbă domiciliul sau îşi stabilesc reşedinţa sunt obligate să ceară înscrierea în cartea de imobil la noua locuinţă în termen de 15 zile de la mutare.
Persoanele care locuiesc în imobil sunt obligate să prezinte actul de identitate responsabilului cărţii de imobil, la solicitarea acestuia, pentru actualizarea cărţii de imobil.
Evidenţa locatarilor prin cartea de imobil se ţine în următoarele categorii de imobile care dispun de mai multe unităţi locative, astfel cum acestea sunt definite de Legea locuinţei nr. 114/1996, republicată, cu modificările şi completările ulterioare:
a) destinate cazării în comun;
b) care servesc total sau parţial ca locuinţă.
Dispoziţiile nu sunt aplicabile locatarilor imobilelor situate în incinta unităţilor militare, a sediilor misiunilor diplomatice şi a oficiilor consulare sau locuinţelor destinate exclusiv personalului acestora, precum şi, după caz, membrilor familiilor şi persoanelor aflate în îngrijirea acestora.
Cartea de imobil se întocmeşte şi se actualizează de către persoana anume desemnată, cu acordul acesteia, de către proprietarul imobilului sau de asociaţia de proprietari. În cazul asociaţiei de proprietari, responsabilul cărţii de imobil este, de regulă, administratorul sau un membru al comitetului executiv al asociaţiei.
Responsabilul cărţii de imobil are obligaţia să înscrie, pe baza actului de identitate, persoanele care domiciliază sau au reşedinţa în imobilul respectiv şi să o prezinte, la cerere, poliţiştilor sau lucrătorilor serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor.
Bạn đang đọc nội dung bài viết Sufragerie Modernă Cu Spațiu Pentru Luat Masa trên website Athena4me.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!